Ruter til Træningsture.

 

1 Magtenbølle.

Ruten går gennem Nårup til Tommerup og Tommerup St.By, herfra over Magtenbølle ud til hovedvejen som vi følger mod Odense til vi drejer af Tommerupvej, igen ad Dyredvej og gennem Hesbjergskoven til Stærmosevej, som vi følger tilbage til Tommerup Stationsby, Herfra Lilleskov, Brændtholdt bjerge, Frørup, Nydamsvej og over Krengerup Gods hjem.

Ruten er 45,8 lang og kan tilføjes en sløjfe på 10-12 km, ved at dreje til højre af Tommerupvej og snuppe Dyredvej en gang til. Det er den del bakker på ruten.

https://connect.garmin.com/modern/course/14697005

 

2 Tur i vinden.

Ruten er god hvis vi vil køre i vinden, afhængig af om vi ønsker et lang træk i mod- eller medvind, vælges kørselsretningen. Der er ca. 13 km lige stræk mellem Glamsbjerg og Bellinge, resten af turen. Resten af ruten krydses der mod/med vinden mellem Vedtofte-Nårup-Tommerup st.-Brændekilde.

Ruten er ca. 50 km.

https://connect.garmin.com/modern/course/6719119

 

3 Golfbakken.

Vi høre over Højstrup til Hårby herefter Jordløse, Håstrup, Millinge og Svanninge. Efter Golfbakken køre vi til Ny Stenderup og i Vester Hæsinge køre vi til Jordløse og snupper den korteste vej tilbage til Glamsbjerg.

Turen er ca. 50 km.

https://connect.garmin.com/modern/course/2168275

 

4 Ståby

En rimelig flad tur. Vi køre over Lærkedal til Broby og derfra til Ståby, Vejle -Allested, Nøre Lynnelse, Fangel, Frakfri, Hjelmerup, Bregnemose og bag om hjem.

Ruten er ca 52 km.

https://connect.garmin.com/modern/course/14747101

 

5 Assens Skydebjerg

Over Søllested, Gamtofte og Lundager ud til kysten og gennem Aborg ad Myginvej til Barløse og Hjerup, herfa over Kerte til Skydebjerg. Så gennem Orte og Frøbjerg hjem. En forholdsvis flad rute på ca 50 km.

https://connect.garmin.com/modern/course/14746491

 

6 Kyst-tur sydpå.

Over Kirke Søby, Kærum og Saltofte ud til kysten, herfra til Brydegaard så Nellemose og Strandby til Jordløse herfra via Hårby og Linjen hjem.

En tur på ca 53 km med en del bakker.

https://connect.garmin.com/modern/course/14746411